Tantrahieronta helsinki helsinki sex

tantrahieronta helsinki helsinki sex

voimaasi. Hoito voi auttaa sinua tuntemaan paremmin, mitä todella merkitsee olla nainen. Home uncategorized » Lotus Tantra Hieronta Helsinki, tantra Hieronta on kaunis tapa rentoutua syvästi ja kokea kehon, mielen ja sielun ykseys. Anna kohdun ilon virrata. Kokemus hellii kaikkia aisteja. Ovet sisimpän avautuvat, kun aika on kypsä ja kunnioitus on läsnä. Hoito voi sisältä myös yoni-hierontaa. Anna tämän liekin ravita rakkautta sydämessäsi ja nostattaa henkesi ekstaattisiin korkeuksiin.

Tantrahieronta helsinki helsinki sex - Tantra hieronta Helsinki

Hieronnan herättämien energioiden avulla on mahdollista avautua kokemaan syvä rentoutumisen ja onnellisuuden tila ja laajentaa tietoisuutta. Pästä Shaktin voima vapaaksi, oma naisellinen voimasi, raaka ikiaikainen  voimasi, joka virtaa sielusi syvyyksistä ja Äiti Maasta. Novalis, tantric Massage is a beautiful way to profoundly relax and to unite body, mind and soul into a harmonious whole. Tässä kokonaisvaltaisessa hoidossa yhdistän valmennusta, tantra hieronta ja shamanistista hoitamista. Through the techniques we are using  all areas of the body are energized, the massage thus being profoundly relaxing, rejuvenating and energizing. tantrahieronta helsinki helsinki sex

Tantra Helsinki: Tantrahieronta helsinki helsinki sex

Anna nesteidesi ja energiasi virrata ja nauti siitä, mitä elämä sinulle tarjoaa. Soita Nyt:, tunnit: ma-su 10:00- 21:00. Home uncategorized » Welcome to Lotus Massage Helsinki! Herätä aistillisuutesi ja alkukantainen voimasi. Sen voi auttaa sinua vapautumaan tunnelukoista, kuten syyllisyydestä ja häpeästä tai vanhoista käytösmalleista, jotka eivät palvele sinua enä. Salli itsesi olla samanaikaisesti sekä pehmeä, avoin ja vastaanottavainen että voimallinen ja vahva. Sisin on herkkä, elämä sykkivä, voimakkaampi kuin mikän muu. Our massage awakens sensitivity in the whole body making both men and women to experience high levels of well-being. Syleile varjojasi ja tarkastele niitä rakkaudella. We touch heaven when we lay our hands. Hoito voi auttaa sinua löytämän uudelleen yhteyden omaan vahvaan naiselliseen voimaasi ja muistuttaa sinua siitä, että seksuaalisuutesi on todellakin pyhä. Kokonaisvaltainen hoito syventä kehotietoisuutta ja hyvinvointia. All the senses are pampered during this wonderful experience. Olet orgastinen, hurmiollinen valo-olento olet todellinen elävä Jumalatar! Naisen elinvoima ja seksuaalisuus virtaavat kohdusta ja lantion alueelta. Käytettyjen tekniikoiden avulla kaikki kehon alueet energisoituvat ja uudistuvat. Yoni-hieronta: naisellisuuden temppeli kaikkein pyhin. Tarkoitukseni on auttaa sinua tuntemaan tervettä itsekunnioitusta ja rakkautta itseäsi kohtaan. The massage is done in an exquisite beautiful ambiance where everyone can feel comfortable and safe. Anna rakkauden ohjata elämäsi. Tantra Hieronta tehdän erityisen kauniissa ympäristössä, jossa kaikki voivat tuntea olonsa mukavaksi ja turvalliseksi. Tervetuloa nauttimaan, kuntouttamaan ja hoitamaan itseänne laadukkaassa hieronta studiossamme! By the use of awakened energies the massage makes possible to open totally towards relaxation and happiness and to expand and refine our state of consciousness. Parhaiten voit varata ajan. .

0 ajatusta “Tantrahieronta helsinki helsinki sex

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *